Gizli uzay programı whistleblower ile ilgili çalışan  Corey Goode ,beş gizli uzay programına ait olarak ay üssü olarak açıklanan 20 Mayıs tarihinde yayınlanan sorularına iki gizemli tanıkdan e-posta ile aldığı yanıtlar ayın uzak tarafındaki gizli bir üs ile ilgili şaşırtıcı pek çok gerçeği ortaya çıkardı Daha önce çeşitli şekillerde insanları sömüren “Karanlık Filosu” olarak isimlendirilen bu yerin yaptıkları  e-mailler ile kamu internet forumlarında açıklanmıştır.
e-mail ile soruları yanıtlayan tanık, söz konusu üsse gittiğini iddia etmekte ve sadece kısmen neler hatırladığı sonucu cevaplar ortaya çıkmıştır. Bu makalede tanımlanan ikinci tanık ise  gizli bir ay üssü ile çok büyük olasılıkla aynı Karanlık Filo üssüne gittiğini iddia etmiştir, ancak oda tam olarak ne olduğunu hatırlamamaktadır.
mars_moon_18
Aşağıda 20 Mayıs’ta yayınlanan Corey ile ilgili makale olup  tanıklar kısaca Q ve A ile başlayan kişilerdir.
Karanlık filo tarafından kullanılan insanlar ve ay üssü hakkında bize neler söyleyebilirsiniz?
Ayın Arka Tarafında, 10:00 konumu hakkında Ağır Güvenlikli bir Gizli Üs vardır. Görünür kısmı Yamuk şeklindedir. Bu Karanlık tarafa yalnızca Karanlık Filo ve bazı ICC Personelinin yanı sıra Draco Müttefik Kuvvetleri erişilebilir. Bazı amatör gökbilimcilerin vesilesi ile bu temel konumdan ayrılan gemilerin ve filoların  video çekilmişti. Bu LOC yaptığı gibi Ay’ın yüzeyinin altından daha uzağa gidildiği tahmin edilmektedir.
mqdefault
Kamu forumdaki One Truth üyesi  götürüldüğü bir ay üssüne şahit olduğunu söylüyor Carolyn Hamlett, iddialarında Corey i uyardı. O yamuk olan baz şeklini hatırlattı ve yeniden rekreasyon hakkında yazdı.
02 alien-base-moon-pentagon-shape
Yukarıdaki resim benim belleğimin tekrar hatırlamasıdır. Ben diğer insanlarla beraber aya bağlı bir zanaat gemisiyle oraya götürüldüm. Yamuk şeklindeki bina bizim hedefimizdi. Benim bu yapıyı gördüğüm zaman ilk düşüncem, eşsiz ve önemli şekilde bir  başlığı olan piramit olduğu ve mimarisinin  havadan fotoğraflarını  görüldüğüm Pentagon u hatırlattığı oldu. Bu nedenle, Ay’ı en iyi ben gördüm için gerçek binanın mimarisini göstermek için Pentagon’un bir hava fotoğrafının olduğu  bir bölümünü seçtim.
Corey rekreasyon u görünce şaşırdı ve şöyle yazdı:
Bu harika!  “Karanlık Filo” tabanının aslında nasıl göründüğüne son derece benziyor.
464526__the-moonbase-alpha_p
Bir röportajda, Carolyn o yukarıdaki resimde anlatılan ay üssüne yaklaşan uzay aracı içinde olduğunu hatırlıyor. Hafızasında ara ara beliren görüntülerde sonraki Ay Üssü içinde olduğunu hatırladı. Önemli bir kadın tarafından yönetilen, dünyanın dört bir yanından gelen 30 kadar küresel liderler ile bir konsey tipi toplantısına şahit olduğunu söylüyor.
grey-et-extraterrestre-alienígena
Ona göre  bu taban Griler ile işbirliği içinde inşa edilmişti ve onların kontrol ettiğine inanıyordu. Bu yanıltıcı üsde insanların manipüle olduğunu söylüyor. Carolyn tam ay üssü içinde geçirdiği zamanın geri kalanında neler olduğunu tam olarak hatırlayamıyor.
Alien abduction
20 Mayıs’ta yaptığı diğer e-posta yanıtlarında, Corey  köle işçi olarak kullanılmaya başlandığına inanılan gizli bir Mars üssü personeli gördüğünü açıkladı. Ayrıca o kişi çok gizli bir Nazi Uzay programının kalıntıları olarak İkinci Dünya Savaşı’nın hayatta kalan temsilcilerini ve Draco Reptilianlar adında bir uzaylı ırk ile ittifakını açıkladı.
Reptilian - Jupiter ascending
Nazi Almanyasının kendi gizli teknoloji programları için köle emeği kullanıldığı bilinmektedir. Büyük olasılıkla gizli bir Nazi uzay programı savaştan sonra da devam etti ve Corey, “Karanlık Filo” ve başka gizli uzay programı tarafından kullanılan çeşitli off-gezegen bazları ve  Interplanetary Kurumsal çakıltaşı denilen (ICC iddia ettiği gibi ABD ulusal güvenlik sistemini sızmış ) aynı zamanda insan köle emeğini kullanmak istiyordu.
Iron-sky-movie-nazi-moon-base
Corey e göre, Karanlık Filo tarafından kullanılan ay üssü içinde neler olup bittiğini tam olarak hala çok az insan biliyor. Carolyn Hamlett in ifadesine ek olarak, Gri ET’lerin rol oynadığı gizli ay üssüne kaçırılan askeri yetkililer olduğunu ve onların hala travmatik deneyimler yaşadığını iddia etti.
Statue-of-a-child-slave-Shutterstock-800x430
Niara Terela Isley  1980 yılında Tonopah Testi Range isimli bir atamayla diğer USAF personeli ile seyahat ederken ve resmi hava kuvvetleri görevlerini yerine getirirken  bir UFO olayına tanık olup hava kuvvetlerinin gizli programında işe alındı. ​​ABD’nin eski Hava Kuvvetleri radar izleme operatörüdür. O ve arkadaşları parlayan UFOlar  üzerinde radar kilidi almak  için talimat verildi ve daha sonra USAF isimli  gizli bir birim tarafından gözaltına alındı. Daha sonra Işığı kucaklayan, Gölge bakan(2013), kitabında uzun uzadıya anlatılan bu askeri kaçırma olaylarının  travmatik deneyimlerini bahsetmiştir. Reptilian varlıklar ve kullanılan insan işçiler tarafından korunan bir  ay tabanına sekiz on kez arasında kaçırıldığını iddia etti.
project-horizon-lunar-outpost-02
Söylediğine göre
-Yaptığım görüşmelerde, insanlar her zaman benim ay deneyimlerimin ne olduğunu bilmek istiyorlar ,sadece çoklu seviyelerde korkunç olduğunu söyleyebiliriz. Hayatımın bütün zamanı içinde böyle korkmadım. Çok kötü beslenen ve zaman zaman kazı için elektronik cihazların  yerleştirildiği ,çeşitli faaliyet için sert fiziksel cezalara maruz bırakılan insanlar. Daracık yerlerde kutular gibi istiflenen gündüz döngüsü sırasında çok sıkı çalışan insanlar. Çok az uyku için izin verilirdi ve o zamandan beri bu zihin kontrolünün kötüye doğru bir  yön olduğunu öğrendim.
humanfig10
Niara açıklamasında köle işçilerin Ay’da kullanılmasının bir çeşit bonservis kanıt olduğunu ve Mars’ta meydana gelen MILABs  lar ve kısa süreler için, veya belirsiz süreler için bu amaçla oraya alındığını belirtti. Reptilian gardiyanların diğer insan işçiler ile birlikte fiziksel istismar da bulunduğu Corey in tarif ettiği Karanlık Filo üssü ve Ay üssü şeklini çok fazla  tarif edemedi. Ayrıca,  Carolyn Hamlett Griler üssünün operasyonlarında müdahil olma hakkı bulunduğunu Aya onu alan  mekik zanaat pilottu Gri uzaylılar olduğunu belirtti.
grey_e_t_e_by_lukemandieart-d64iw5k
Ayın uzak tarafında  bulunan sömürücü bir “Karanlık Filo” dan bahseden  Corey  şimdi iki bağımsız tanık tarafından çeşitli derecelerde desteklenmektedir.  Carolyn’ın hatırladığı en önemli parçaların birinde küresel liderlerin orada Gri uzaylılar tarafından manipüle edilmesidir. Niara nın hatırladıklarında ise griler ve Reptilianların insan işçilere kötü muamele edilmesine izin verilmesidir.
jupiter-moon-colony